När du ser eller möter oss på Lineo Grabbarna i Stockholm, kommer du alltid att förstå vad vi gör. Detta ser du på våra bilar och fordon, samt på de kläder som alla på företaget bär. Du kommer alltid att vara den som förknippar Lineo Grabbarna med samma saker var du än finner vårt namn. Här är det företagsflytt, privatflytt samt kontorsstädning, hemstädning och hantverkshjälp som du kan få. Dock finns det kanske något som du inte kommer att känna till och detta är vad vårt namn kommer ifrån. Detta spelar egentligen inte så stor roll då du alltid ser våra tjänster du kan välja mellan och alltid kommer att vara säker på att få ett perfekt resultat med 100% nöjd kund garanti till ett pris som gör att våra konkurrenter vill anlita oss.

Detta är grabbarna i Lineo

Ja, kanske detta kan verka lite grabbigt och det är det också. Dock handlar vårt arbete ofta om tunga jobb vilket leder till att vi grabbar är bättre lämpade för detta än den kvinnliga befolkningen. Hur som helst betyder inte detta att vi saknar kvinnor på företaget. Här har de funnit sin plats på kontoret där de svarar i telefonen och sköter den mycket viktiga kontakten med alla våra kunder och leverantörer. Lineo Grabbarna är dock ett företag grundad av fem aktiva killar i sina bästa år. Här Handlar detta om Lukaz, Ingmar, Nicke, Eric och Oskar. Nu har du helt klart för dig var vårt namn kommer ifrån, vilket gör det enkelt för dig att identifiera dig med våra tjänster.

Våra olika områden

Alla hos Lineo Grabbarna i Stockholm har olika verksamhetsområden. Här får du lite information om varje kis och vad denna person gör på företaget:

  • Lukaz: Här har du en kille som själv tidigare i livet drivit eget företag, som vet hur viktigt det är att vara närvarande och effektiv. När du vill ha en företagsflytt är det Lukaz du kommer att ha den största kontakten med.
  • Ingmar: Ingmar är en kille på 36 år som redan ägt två villor och bott i fyra lägenheter i Stockholm. Ingmar har därför hand om privatflytt, vilket är något som du verkligen kan räkna med att han kan på sina fem fingrar.
  • Nicke: Kontorsstädning och hemstädning är något som denna kille verkligen kan. Detta efter en karriär inom detta område genom drift av eget företag i 6 år. Hans koncept lyckades så bra att vi införlivade hans företag i hela vårt koncept.
  • Eric: Detta är grabben som verkligen vet hur en planka ska hyvlas. Eric är vår hantverkare och den som har det stora kontaktnätet som gör att vi även kan erbjuda hantverkshjälp inom alla tänkbara områden.
  • Oskar: När du träffar Oskar kommer du redan vara en av de som valt att anlita oss. Han är vår anställda chaufför som ser till att ditt flyttlass och dina transporter alltid kommer fram vid rätt tidpunkt i helt skick.

Hjärtligt välkommen till Lineo Grabbarna i Stockholm