När du ska flytt som enskild individ eller när hela familjen ska flytta är detta ett stort steg. Det innebär också att mycket tid tas i anspråk. Helt enkelt blir det något som kan väga tungt på dina axlar. Detta är inte enbart för att du ska komma till en ny miljö, och en plats du kanske inte känner så väl. Det handlar om allt det arbete som detta innebär. Här ska du planera allt i detalj så att det fungerar så smärtfritt som möjligt, vilket många gånger kan vara jobbigt. När du kontaktar Lineo Grabbarna i Stockholm kommer detta skede i livet aldrig te sig som ett problem. Här finns kompetensen och erfarenheten du behöver, för att slippa tänka på alla detaljer och det tunga arbete som detta medför. Här på Lineo Grabbarna erbjuds ett koncept som tar hand om allt rörande din flytt, så du kan leva ditt liv precis som vanligt.

Detta är privatflytt när du anlitar Lineo Grabbarna

När du ska utföra en privat flyyt kommer du alltid tjäna på att anlita oss på Lineo Grabbarna. Här får du all den hjälp du behöver från första steget till det sista. Du väljer själv hur omfattande hjälp du vill ha från oss. Vi har stor erfarenhet av både stora och mindre privatflyttar, och vet att det inte enbart är att transportera dina ägodelar från ditt gamla hem till ditt nya. Vi erbjuder:

  • Packningshjälp: Din privatflytt börjar med allt det tråkiga jobbet som har med packning att göra. Här ska det finnas flyttkartonger, papper och skydd samt den tid som krävs för detta arbete. När du anlitar oss kommer du alltid att kunna få hjälp med allt detta. Hos oss kan du hyra flyttlådor och få hjälp med packning så att du kan spara tid och vara säker på att alla dina ägodelar kommer fram utan att skadas vid transporten.
  • Transport: När det kommer till själva transporten så är detta något som de flesta tar hjälp med när de ska flytta. Hos oss på Lineo Grabbarna finns det en stor fordonspark av miljövänliga transportbilar. Detta gör att du alltid kan välja en flytt transport som passar dig och ditt behov av plats när det är dags att flytta.
  • Flyttstädning: Naturligtvis kommer du också kunna ta hjälp av oss när det gäller flyttstädningen. Detta är kanske det som de flesta bävar för. I det fallet har vi all den kunskap som krävs för att utföra en godkänd flyttstädning som alltid passerar de kontroller som utförs av hyresvärdar eller köpare av ditt tidigare hem.
  • Magasinering: Ibland är det så att människor och familjer av olika anledningar flyttar till en mindre bostadsyta. Det kan också vara så att det ska köpas nya möbler och du samtidigt vill göra en utrensning bland dina ägodelar. Är det då så att du inte vill kasta eller sälja det som inte får plats eller som sorteras ut, kommer vi även att kunna erbjuda magasinering av dina ägodelar till ett mycket bra pris.

När du vill ha en behaglig privatflytt

Du som vill kunna sköta ditt liv precis som du tidigare gjort även under den period som du flyttar i livet, kommer alltid att tjäna på att anlita Lineo Grabbarna i Stockholm. Det spelar ingen roll om du ska utföra en privatflytt i Stockholm och kringliggande orter med anledning av nytt jobb eller annan orsak. När du tar hjälp av oss för din privatflytt väljer du själv hur mycket eller lite du vill utföra på egen hand. Vi ser sedan till att sköta vårt jobb till punkt och pricka. Detta samtidigt som du alltid får ett av marknadens bästa priser på privatflytt i Stockholm.