Något som alla företag i Stockholm kommer att vara beroende av oavsett om det gäller en företagsflytt eller den dagliga omsorgen är kontorsstädning. Kontor är något som alla företag har för att sköta kundkontakten och pappersarbetet samt orderläggning och ekonomi. Detta kommer att betyda många besök av kunder och klienter samt leverantörer och myndigheter. Detta gör att det hela tiden måste vara städat, snyggt och inbjudande på ditt kontor. Här på Lineo grabbarna i Stockholm erbjuder vi kontorsstädning precis på det sätt som du vill att det ska utföras. Du kan anlita oss för grovstädning, regelbunden städning eller kontorsstädning vid flytt.

Kontorsstädning Grov

När du känner att företaget måste ha en renovering är detta inte alltid sant. Här kan det helt enkelt vara så att du och din personal misskött vikten av regelbunden kontorsstädning samt städning av övriga lokaler. Om detta är fallet så erbjuder vi på Lineo grabbarna något vi kallar för Kontorsstädning Grov, vilket innebär att alla ytor och detaljer på företagets kontor ses över och får sin del av en effektiv och välgörande grovstädning. Med valet av vår Kontorsstädning Grov kommer du sedan att kunna göra valet av regelbunden kontorsstädning, där du alltid får ett professionellt resultat som bibehåller glansen på ditt kontor och välkomnar alla dina besökare redan i dörren.

Regelbunden kontorsstädning

Du som vill ha regelbunden kontorsstädning kommer alltid att kunna få detta med hög kvalitet till ett pris som gör våra konkurrenter sjuka av avund. Här finns det en stor stab av väl utbildade och erfarna städare som vet precis hur det går till att utföra ett jobb som glänser längs hela korridoren. Naturligtvis har vi även ett säkert system för nycklar och säkerheten på ert företag. Vid varje städpass hämtas nycklar på vårt kontor, vilka sedan återlämnas varje gång städningen har utförts. Du väljer Lineo Grabbarna för regelbunden kontorsstädning när du vill ha kvalitet, bra pris och säkerhet på företaget.

Kontorsstädning vid flytt

Ibland händer det att ett företag måste flytta. Detta kan vara av olika anledningar såsom expansion, lägra kostnader eller bättre läge som några exempel. Hos oss spelar det ingen roll varför du flyttar, utan här ser vi till att utföra ett kvalitetsjobb för att hjälpa dig och ditt företag till ett lyckat resultat. Oavsett om du vill utnyttja oss för ett helt koncept rörande företagsflytt med flyttstädning eller bara kontorsstädning vid flytt så kommer vi alltid att kunna ge dig ett bra pris och trevlig personal som utför ett professionellt arbete.