Om du nyligen har flyttad in i din nya bostad, eller om du ska flytta ut, så kan du vara en av de som är i behov av en hantverkare. Här kan det då handla om en renovering, utbyggnad eller ombyggnad. I det fallet har vi här på Lineo Grabbarna alltid någon som är väl utbildad och kan sina saker på sina fem fingrar. Detta i form av en del anställda och ett stort kontaktnät. Det betyder att du alltid kan få den professionella hjälp du behöver i alla lägen. Vi erbjuder flytthjälp, hemstädning, hantverkshjälp samt kontorsstädning. På det sättet kommer vi alltid att kunna erbjuda ett komplett koncept för alla våra kunder.

Renovering – Innan försäljning och efter köp

Oavsett om du är husägare, fastighetsägare eller vill renovera din lägenhet så kommer det alltid finnas möjligheter att kontakta oss för att få hjälp från en erfaren hantverkare inom alla områden. Här kan det gälla renovering av badrum och kök. I det fallet finner du alltid en hantverkare i Stockholm med alla nödvändiga certifikat som krävs samt den utbildning som behövs för att skapa ett professionellt resultat. Här spelar det ingen roll om hela hemmet eller delar av det ska renoveras. Vid en kontakt med oss kommer du att få en komplett översyn samt ett kostnadsförslag helt utan kostnad. Efter detta är det upp till dig om du vill gå vidare med ditt projekt eller inte.

Ombyggnad, utbyggnad och nybyggnation

Här hos Lineo Grabbarna kommer inget arbete inom nybyggnad, ombyggnad eller utbyggnad vara för stort eller komplicerat. Här är det Eric du får direktkontakt med. I Eric finner du en person med stor erfarenhet inom bygg och anläggning. Även om han är snickare i grunden finns kunskaperna om plattsättning, murning samt golvläggning och målning. Något som du alltid får när du anlitar oss för någon av våra tjänster är en beräkning och en offert separerad på med eller utan material. Du som kund gör alltid valet att tillhandahålla material på egen hand eller låta oss vara den som ser till att du får de rätta ingredienserna. Om Eric inte kan det du vill ha hjälp med eller om jobbet är omfattande, kommer vårt stora kontaktnät inom bygg och anläggning alltid vara pelaren som ser till att du får den service du önskar.