Att flytta ditt företag kan vara något mycket svårare än att utföra en privatflytt. Här handlar det om att vara den som flyttar sin inkomstkälla i livet. Detta kan vara något som du drivit och byggt upp under många år, vilket då är det viktigaste i livet för dig och din familj. Naturligtvis förstår vi att detta är något du bävar för, men det är antagligen något du heller inte kan undvika. Olika anledningar till företagsflytt kan vara problem med att förnya hyreskontrakt, för hög hyra eller att ditt företag expanderar och växt ur de lokaler som idag utnyttjas. Oavsett vilken anledning du och ditt företag har för att flytta, så kommer vi på Lineo Grabbarna alltid att utföra en flytt som ser till dina och ditt företags behov i första hand.

Så fungerar en företagsflytt hos Lineo Grabbarna

Här på Lineo Grabbarna har vi stor erfarenhet av företagsflytt i Stockholm och har under åren utarbetat ett koncept som gör att du och ditt företag får minsta möjliga driftstopp. Vi vet hur viktigt det är att alla företag idag kan vara på plats och fungera hela tiden under kontorstider. Är det så att ditt företag är stängt på lördagar och söndagar kommer vi naturligtvis göra allt som står i vår makt för att förlägga din företagsflytt under den tid som företaget saknar verksamhet. Allt för att underlätta så att du och ditt företag slipper onödiga driftstopp.

Ibland är det dock så att ett driftstopp i företagets verksamhet, under en företagsflytt, är omöjligt att undvika. I det fallet kommer vi alltid att se till och planera din företagsflytt i Stockholm så att detta stopp i verksamheten blir så kort som möjligt. Vår filosofi bygger på planering, sortering och och snabbhet.

  • Planering: När du anlitar oss för din företagsflytt i Stockholm, kommer vi alltid att ta oss tid att sätta oss ned och planera tillsammans med dig innan flytten. Här är det mycket viktigt för oss att veta och kunna sätta oss in i hur just du och ditt företag fungerar. Efter detta utarbetas en plan som bygger på ditt företags verksamhet, vilket leder till att du snabbt kan vara upp i full verksamhet rörande ditt företag i dina nya lokaler på din nya plats.
  • Sortering: Ett fungerande, effektivt och lönsamt företag bygger på principen att allt finns på de platser det ska. Här kommer alla på arbetsplatsen vara beroende av att veta var alla deras produkter, eventuella verktyg och papper befinner sig. I och med detta kommer vi på Lineo Grabbarna alltid sortera alla delar av företagets verksamhet noggrant och märka alla flyttkartonger med den avsedda platsen för deras innehåll.
  • Snabbhet: Med vår planering och sortering skapar vi den snabbhet rörande en företagsflytt, som gör det lönsamt och effektivt för alla företagare att anlita oss. Utöver detta kommer vi alltid att ha den rätta flytt transporten för alla tillfällen och företag. Om det inte räcker med en stor flyttbuss, så kommer vi naturligtvis att sätta in det antal transportbilar som krävs för att uppnå den optimala snabbhet du behöver som ägare av ett företag.

Du kan hjälpa oss nå optimal snabbhet

För företagare och den som ska flytta ditt företag till nya lokaler, så vet du hur viktigt det är att alla detaljer faller på plats. Detta kan du hjälpa oss med genom att se till att vi har direkt tillgång till dina nya lokaler vid ankomst, samt att elektricitet och Internet redan finns på plats vid installation av företagets utrustning. Detta är dock något vi alltid informerar om under det planeringsmöte som hålls innan det är dags för din företagsflytt i Stockholm.

Tilläggstjänster vid företagsflytt i Stockholm

När du ska utföra en företagsflytt så kan du naturligtvis välja enbart transport, vilket medför att du får ombesörja packningen på egen hand. Normalt sett kommer detta vara något vi inkluderar i priset för en företagsflytt, vilket du är något du måste välja bort om du inte önskar packningshjälp. Hur som helst finns det andra tilläggstjänster som du och ditt företag kan välja från oss vid en företagsflytt.

  • Kontorsstädning och företagsstädning: Precis som de flesta andra mindre och medelstora företag, så kommer du förmodligen vara den som hyr dina lokaler. Även om det gäller ett stort företag så kommer du säkerligen att vilja sälja dina lokaler efter flytt. I det fallet kan du välja städning av dina gamla lokaler som tilläggstjänst. Idet fallet utför vi både visningsstädningar och flyttstädningar med 100% garanti på godkänd städning.
  • Bortforsling av sopor: När ditt företag ska flytta kan det vara mycket rörande arkiv, arbetsredskap och möbler som ska bytas ut. Många gånger kommer då allt det gamla att bilda en stor hög av sopor. Detta måste forslas bort. Även detta är en tilläggstjänst du kan få av oss på Lineo Grabbarna när du anlitar oss för att utföra din företagsflytt i Stockholm.